Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra Typ.Kwadratowa masakra [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do skladania Podania na server typu Kwadratowa masakra

WZÓR PODANIA:

Imie:

Nick z gry :

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie:

Dlaczego chcesz zagrać?:

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
  • Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiek 13/14

GG:Nie Musi byc :)

Napisz coś o sobie: Nazywam się Andrzej, prowadzę kanał na YouTube, który obecnie posiada 1361 widzów. Lubie informatyke i sport.

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ szukam ogarniętego serwera typu Kwadratowa Masakra, na którym moge nagrywać let's play ;)

Nick dawcakrwi

. .

Opublikowano

Imie:Igor (nick w MC Igor01_PL)

GG: 4677273

Napisz coś o sobie: Tak tam sobie chłoptaś przesiadujący często na komputerze i grający w gry ;). Interesuje się informatyką.

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ projekt wygląda na ogarnięty tak samo jak pomysłodawca i myślę że będzie mi się na nim bajecznie grało :D.

50 Postow[X]

100 postów[]

200 Postow[]

500 Postów []

Opublikowano

Imie:piotrek

Nick z gry :Lagerson

GG:-

Napisz coś o sobie:Interesuje się informatyką chciałbym zagrać na serwerze tego typu.Mam 14 lat.

Dlaczego chcesz zagrać?: Bo to bardzo fajny serwer. Ludzie będą nagrywali.Będzie fajnie.

P.S. Podaj IP teraz. CoJaNigdy nagra jakis odcinek, proszę ;)

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Niepodam teraz bo jak ktos sie zglosi to bede musial serwa wylaczac :D

Pozatym CoJaNigdy niepodał nicku z gry

A ciebie dodałem :)

PS. Ograniczenie terenu 250x250 :)

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Imie:Bartek

Nick z gry :Duke

GG:Posiadam, jak i rowniez skype ts3 i mumble

Napisz coś o sobie: Cześć jestem Bartek, lubię piłkę nożną, jestem z Bydgoszczy. Chyba nic więcej pisać nie trzeba.

Dlaczego chcesz zagrać?: Lube tego typu serwery

Opublikowano

Imie: Mateusz

Nick z gry : KoskoPL

GG:Nie Musi byc :) Mam Jak Będzie Potrzebne To Dam

Napisz coś o sobie: Lubię Uprawiać Sporty, Interesuję Się Informatyką Oraz Grami Komputerowymi

Dlaczego chcesz zagrać? Jest Mało Takich Serwerów, Wczoraj Grałem Na Takim Serwerze Po 10 Minutach Już Nie Istniał....

Opublikowano

Imie: Adrian

Nick z gry : HesterQ

Premium: Tak

GG/Skype: Podam ale na pw :), mam też ts itd :D

Napisz coś o sobie: jestem ogarnięty, chętny do prowadzenia rozmów/ dyskusji, interesuje się mniej wiecej sportem i programowaniem :)

Dlaczego chcesz zagrać?: Zawsze mnie interesowało jak wygląda gra na takim serwerze, może być to całkiem dobra zabawa, oraz okazja do poznania nowych osób ;) mam nadzieje że team bd ogarnięty i pozbawiony typowych trolli które bd niszczyć całą rozgrywkę :)

Opublikowano

Nie nawidze serwerów, które wykrzystują refresh jako wl i ty wiesz doskonale o co mi chodzi :)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Nom Piozaj Ja też ale nie wiem Czy Dostanę Się na WH

Opublikowano

KoskoPL Dodany

HesterQ dodany

Czekamy na 2 osoby jeszcze :)

Imie:Michał

GG: 31367997

Napisz coś o sobie: Interesuje sie informatyką

Dlaczego chcesz zagrać?: serwer wygląda na ogarnienty

A nic w grze to gdzie ? :D
Opublikowano

Nie mogę się doczekać - może zrobimy jakąś konfę na skypie? Nie wiem? Żeby tak o grać i gadać. Mozę ktoś jakąś serie nagra

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Tinek A mapa Będzie Podobna Do Kwadratowej Masakry? (Chodzi O Wyspę)

Opublikowano

Imie:Krzysiek

Nick z gry :SWWR

GG:Nie mam

Napisz coś o sobie:Mam na imie krzysiek mieszkam w wawie lubie grac w minecrafta

Dlaczego chcesz zagrać?:Poniewaz szukalem serwera takiego jak prowadzi skkf szukam rowniez dobrej rozrywki

Opublikowano

Tinek A mapa Będzie Podobna Do Kwadratowej Masakry? (Chodzi O Wyspę)

podobna bedzie z sezonu 2 :D

Imie:Krzysiek

Nick z gry :SWWR

GG:Nie mam

Napisz coś o sobie:Mam na imie krzysiek mieszkam w wawie lubie grac w minecrafta

Dlaczego chcesz zagrać?:Poniewaz szukalem serwera takiego jak prowadzi skkf szukam rowniez dobrej rozrywki

haha niepodales wieku :D pozatym masz 5 postów :/
Opublikowano

Imie: Krzysiek.

Nick z gry : Pingu

GG: Nie musi być , ale jak co to 24308218 ;)

Napisz coś o sobie: Jestem osobą ogarniętą , interesuję się piłką nożną. Jestem osobą otwartą , chętną do rozmów i zawierania nowych znajomości ;)

Dlaczego chcesz zagrać?: Ponieważ nigdy nie grałem na takich serverach , a jeśli jest WL to widać , że grają tu ogarnięci gracze. Taki server szukałem , aż trafiłem tu .

PS . Można prosić o kontakt na GG ? :) 24308218

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...